by on April 23, 2022
1,023 views


 

voldsomme scenene fant sted rundt

 


England skulle spille mot Italia


 

Liverpool Drakt 2022 23, Manchester United Drakt


 

de voldsomme scenene fant kjøpe fotballdrakter betydningsfulle anledningen

 

Før EM 2020-finalen begynte, ble fans sett tvinge seg gjennom sikkerhetsbarrierene på Wembley da de forsøkte å bryte seg inn på stadion der England skulle spille mot Italia.

De voldsomme scenene fant sted rundt inngangen til arenaen med en bølge av supportere som ble sett forsøke å bryte seg løs fra en penn i en video.

liverpool drakt 2022 23 En annen video viser fans, noen drapert i engelske flagg, hekkegjerder og løpe opp trappene til hovedhallen rundt stadion.

Det er ikke kjent om disse supporterne hadde billetter, men en talsperson avslørte senere at noen ikke kom inn.

Fansen hadde, for det meste av tiden, nyt dagen i godt humør, men i områder over hele London gikk ting over målet.

På Leicester Square ble det laget et stort rot av fotballfans med flasker, bokser og en mengde andre gjenstander strødd over gulvet.

manchester united drakt Scenen på Wembley Way var også for det meste jovial, men ikke alle likte å kjøre ned det som til tider ble en hanske.

Tidligere Leeds-, Brentford- og Stoke City-spiller Chris Kamara ble frustrert over handlingen fra noen supportere i nærheten av stadion.

billiga fotbollströjor I mellomtiden ble England og Manchester United-legenden Rio Ferdinand til og med truffet av en boks med øl da han tok seg til stadion.

Andre steder satte supporterne i gang bluss og danser og sang lystig hele dagen, og bygget opp til den betydningsfulle anledningen.

 

Posted in: Shopping
Topics: drakt
Be the first person to like this.