by on April 23, 2022
293 views


 

holdt utenfor gruppen til tross

 


Chelsea for vurdering av en allerede eksisterende skade


 

Psg Bortedrakt, Tottenham Bortedrakt


 

han gikk glipp av 2-1 uefa kjøpe fotballdrakter på nett belgia-seieren, mot danmark

 

Chilwell, som ennå ikke har vært med i denne landskampspausen etter å ha gått glipp av Wales-kampen etter å ha brutt regjeringens «Rule of Six» på Tammy Abrahams overraskelsesbursdagsfest, har returnert til Chelsea for vurdering av en allerede eksisterende skade.

Han gikk glipp av 2-1 UEFA Nations League-seieren over Belgia på søndag med en rapportert sykdom og har nå forlatt Three Lions-gruppen for å rehabilitere en eksisterende skadeklage. Atletico Madrid-forsvareren Trippier har trukket seg på grunn av en personlig sak.

psg bortedrakt Chilwell, Sancho og Abraham deltok på en overraskelsesbursdagsfest for Chelsea-spissen i leiligheten hans forrige helg, med opptak av samlingen som så ut til å vise rundt 20 gjester, og derfor brøt "Rule of Six"-grensen satt på plass av regjeringen.

Sancho kom tilbake til troppen mot Belgia, og kom fra benken, men Abraham var ikke involvert og Chilwell ble holdt utenfor gruppen til tross for at han testet negativt for Covid-19.

tottenham bortedrakt Det er nå fortsatt uklart om Chelsea-sjef Frank Lampard vil være i stand til å kreve sin sommersignering på 50 millioner pund mot Southampton på Stamford Bridge på lørdag.

billige fodboldtrøjer Trippier var kaptein for England i deres 3-0 vennskapsseier over Wales forrige uke og startet også 2-1-seieren mot Belgia.

Arsenals Ainsley Maitland-Niles eller Chilwells Chelsea-lagkamerat Reece James forventes å gå opp for å erstatte Trippier, som spilte venstreback i Belgia-seieren, mot Danmark.

 

Posted in: Sports
Topics: drakt
Be the first person to like this.